Wil je een hor in je raam laten plaatsen? De Horrenconcurrent helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Onze horren worden geheel op maat geleverd, of je nu een draai-kiepraam, een dakraam of een naar buitendraaiend raam hebt. Maar welke hor kun je nu het beste kiezen voor jouw situatie? In dit blog vertellen we je er alles over.

Het voordeel van een raamhor

Niets is vervelender dan zoemende muggen in je huis; ze storen je in je slaap en hangen rond als je aan het eten bent. Hoe fijn zou het zijn als je gewoon je ramen en deuren open zou kunnen laten staan in de zomer? Wil je genieten van de frisse buitenlucht in huis, maar dan zonder de irritatie van vliegen in je huis? Dan is een hor de ideale oplossing.

Zo kun je in de zomermaanden je woonkamer, slaapkamer of werkkamer ventileren zonder last te hebben van vliegen, muggen, wespen en andere insecten. Niet alleen deuren kunnen worden voorzien van een hor, ook ramen. Zelfs zolderramen en naar buiten-kiepramen kunnen worden voorzien van een hor. Kies voor een raamhor dat past bij het type raam dat je hebt. Horrenconcurrent heeft verschillende soorten raamhorren in het assortiment, zoals inzetraam horren op maat voor een draai-kiepraam, een rolhor voor ramen die naar buiten toe openen en nog veel meer.

Verschillende soorten raamhorren

Raamhorren worden dus aangeboden in verschillende soorten. De keuze voor een bepaald type raamhor is volledig afhankelijk van wat voor type raam je hebt. Een inzethor is bijvoorbeeld de ideale oplossing voor een draai-kiepraam. Een groot voordeel van een inzethor is dat je niet hoeft te boren in je kozijn en dat je de inzethor niet uit de raamopening hoeft te halen wanneer je je raam sluit. Alle inzet raamhorren in ons assortiment worden op maat gemaakt.

Raamhorren voor naar buitendraaiend raam

Heb je een naar buiten draaiend raam? Dan kun je deze voorzien van een voorzethor of een rolhor. Een voorzet hor wordt geplaatst door gebruik te maken van magneten of scharnieren. Er zijn ook voorzethorren die met draaisluitingen bevestigd kunnen worden. Een rolhor wordt bevestigd met zijgeleiders aan de zijkanten van het raam. Deze kun je vervolgens omhoog en omlaag schuiven. Gebruik je de rolhor niet, dan zie je dus ook geen horgaas.

Rolhor voor een dakraam

Voor een dakraam kun je ook prima gebruik maken van een rolhor. Ideaal wanneer je slaapkamer op zolder is en je in de zomer geen last wilt hebben van muggen.

Inzetraam horren op maat bestellen

Geen enkel raam is hetzelfde qua formaat, kleur of stijl. Daarom kun je bij de Horrenconcurrent inzetraam horren op maat bestellen. Op onze website vind je handige instructies die je helpen bij het doorgeven van de juiste maten van je raam. Zoek allereerst uit welk type inzethor je wenst. Heb je jouw keus gemaakt? Dan zul je enkele velden naast het product moeten invullen. Het is van groot belang om de juiste maten door te geven, neem daarom onze meetinstructie onder het product goed door. Andere velden die je moet invullen gaan om de gewenste kleur, het soort gaas en om de manier van montage.

Als je alle velden ingevuld hebt, dan kun je jouw bestelling doen. Na het ontvangen van de bestelling gaan wij aan de slag om jouw hor op maat te maken. Wij bezorgen de bestellingen gratis thuis door heel Nederland.

De laagste prijsgarantie bij Horrenconcurrent

Ben je op zoek naar een hor voor je deur of je raam? Dan kun je het best kiezen voor een hor van kwaliteit. Een hoogwaardige hor is stukken duurzamer en functioneert namelijk veel beter. Het levert je daardoor veel meer plezier. Toch begrijpen we dat de kosten van een hor ook erg belangrijk voor je zijn. Horrenconcurrent biedt daarom hoogwaardig maatwerk, met de laagste prijsgarantie! Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om goede service te bieden.

Bij Horrenconcurrent kun je terecht voor alle mogelijke horren. Op maat gemaakte hordeuren, raamhorren en plissé horren tegen de laagste prijs. Neem eens rustig een kijkje op onze website. Heb je een product naar wens gevonden? Al onze producten kun je naar wens aanpassen. Geef de juiste maten door en maak een keus voor de gewenste kleur en het soort gaas. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor petscreen gaas als je huisdieren hebt of pollengaas als je last hebt van hooikoorts.

Het opmeten van de juiste maten is erg belangrijk bij horren. Daarom staat er bij al onze producten op de website een meetinstructie. Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 24 65 95 of mailen naar info@horrenconcurrent.nl Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het contactformulier.