Een hor voor openslaande tuindeuren; ben jij daarnaar op zoek? Door de afwijkende manier van openen is een reguliere hordeur niet geschikt voor dit soort tuindeuren. Natuurlijk bestaan hier wel hordeuren voor. Hele mooie en duurzame hordeuren zelfs en ook nog eens op maat gemaakt.

In dit artikel kun je lezen welke hor geschikt is voor openslaande tuindeuren en waar je deze het meest voordelig kunt kopen!

Bestaat er een hor voor openslaande tuindeuren?

Voor openslaande tuindeuren heeft Horrenconcurrent de dubbele plissé hordeur. Deze hordeur is dé oplossing voor zowel openslaande tuindeuren als een schuifpui. Plissé is een benaming voor een bepaald soort gaas. Dit gaas is zwart geplisseerd, hierdoor houdt het de insecten buiten.

Een dubbele plissé hordeur werkt door middel van geleiders. Deze worden aan de onderkant en bovenkant van de deuropening gemonteerd. In geval van openslaande tuindeuren worden de deuren naar elkaar toe gemonteerd. Je schuift ze dus naar elkaar om de ruimte tussen de deuren te kunnen sluiten. Een groot voordeel van dit soort hordeuren is dat ze zonder veerspanning werken. Je kunt de afzonderlijke deuren daarom in elke gewenste stand openzetten. Daarnaast knallen de deuren niet dicht met een enorme klap. De geleider die aan de onderkant bevestigd wordt is slechts 3 mm hoog, hier heb je dus geen enkele last van bij het doorgaan. 

Je kunt een dubbele plissé hordeur in de dag monteren (in het kozijn) maar ook op de dag (op het kozijn). Als je kiest voor op de dag montage, dan heb je geen extra hoeklijnen nodig alleen een op de dag montage-set. Bij het bestellen van de dubbele plissé hordeur is het belangrijk om dit te vermelden. 

Hor voor openslaande tuindeuren kopen

Wil je een hor voor openslaande tuindeuren kopen? Dan zul je op zoek moeten gaan naar een dubbele plissé hordeur. Waar anders kun je dit het best doen dan bij Horrenconcurrent? Wij bieden namelijk hoogwaardige op maat gemaakte hordeuren met een laagste prijsgarantie! Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten optimaal tevreden zijn. Je mag van ons dan ook 100% service verwachten.

Om te zorgen dat de hordeuren goed passen, is het van groot belang om de maten exact op te meten. Op onze website staat bij elk afzonderlijk product een uitgebreide beschrijving hoe je de maten moet meten. Heb je hier vragen over of zijn er onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Woon je in de regio van Meppel? Dat wil dus zeggen Meppel, De Wijk, Hoogeveen, Nijeveen, Staphorst, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle en omstreken, dan kun je gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Wij komen dan bij je langs om alle maten goed in te meten. 

Het bestellen van onze horren werkt zeer eenvoudig. Zoek het product naar wens op de website, vul de maten in, maak je keuzes op gebied van kleur, soort gaas en montage en bestel je hor op maat! Hierna gaan wij aan de slag om je hor voor openslaande tuindeuren op maat te maken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0522 24 65 95 of mailen naar info@horrenconcurrent.nl. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier