Wil je in de zomer zowel buiten als binnen genieten van het mooie weer? Dat wordt een stuk makkelijker als je goede horren plaatst op zowel je deuren als ramen. Ben je op zoek naar een deur rolhor op maat? Dan ben je bij de Horrenconcurrent aan het juiste adres. Met een rolhordeur hou je ongewenste insecten buitenshuis en kun je zorgeloos je deuren open laten staan en genieten van de frisse lucht.

Wat is een deur rolhor op maat?

Een rolhor voor je deur is een systeem dat de hor oprolt in een bak aan de zijkant van je deur. Het is een makkelijke oplossing om je huis in de zomer te kunnen luchten en tegelijkertijd vervelende insecten buiten de deur te houden. Een rolhordeur neemt weinig ruimte in beslag en het ziet er strak uit.

Bij een deur rolhor rolt het gaas op. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de plissé hordeur, waarbij het gaas niet opgerold maar gevouwen wordt. Beide hordeuren zijn weerbestendig en kunnen dus ook buiten gemonteerd worden. In principe is een deur rolhor op maat verkrijgbaar tot een breedte van 150 centimeter. Als je dit type rolhor wilt voor een schuifpui, dan kun je het beste twee rolhordeuren bestellen. Een rolhordeur kun je ook bestellen met anti-pollengaas. Zo hou je niet alleen insecten buitenshuis, maar ook pollen. Ideaal als je last hebt van hooikoorts.

Wat is een plissé hordeur?

Een ander soort rolhordeur is een plissé hordeur. Een plissé hordeur heeft hetzelfde systeem als een rolhordeur, maar ziet er net even iets chiquer uit. De plissé hordeur kun je in één armzwaai open of dicht schuiven. De hor rolt niet, maar vouwt zichzelf als het ware op door een soepele beweging over de rails te maken.

In de categorie hordeuren is de plissé hordeur één van de populairste en modernste keuzes. Het gaas wordt op-, en uitgevouwen, wat een zeer luxe uitstraling geeft. Daarnaast is een plissé hordeur makkelijk te bedienen. Het is afhankelijk van de grootte van je deur of je kiest voor een enkele of dubbele hordeur. Ben je op zoek naar een deur rolhor op maat voor je schuifpui, dan kun je het beste kiezen voor een dubbele plissé hordeur. Als de hordeur compleet ingevouwen is, dan is alleen de cassette nog zichtbaar.

In tegenstelling tot de rolhordeur is de plissé hordeur zeer flexibel. Als het gaas er per ongeluk uitgeduwd wordt, dan is dit eenvoudig terug te plaatsen.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is een van oudsher bekende oplossing. Je kunt dit type hordeur zien als een extra deur van horgaas voor je echte deur. Dit type hordeur kan alleen toegepast worden bij deuren die openslaan. Wil je een scharnierende hordeur extra verstevigen, dan kan dit met een schopplaat. Dit is ideaal als je in het bezit bent van huisdieren, het voorkomt namelijk dat je kat zijn nagels en je hond zijn snuit in het horrengaas drukt.

Wat zijn de voordelen van een rolhordeur?

Wil je relaxt kunnen eten zonder dat er insecten rond je oren vliegen? Dan is een rolhordeur een perfecte oplossing. Een groot voordeel van rolhordeuren is dat ze gemakkelijk te monteren zijn. Heb je twee linkerhanden of een hekel aan klussen? Een rolhordeur is binnen no time geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd rolt de rolhordeur soepel terug in de cassette. Daarnaast is een rolhordeur onderhoudsvrij en werkt ook nog eens ideaal als hordeur op het balkon. Last van hooikoorts of andere allergieën? De rolhordeur houdt met speciaal pollengaas ook alle pollen buiten de deur.

Hoe bestel ik een deur rolhor op maat?

Wil je een rolhordeur op maat bestellen? Kies dan voor Horrenconcurrent! Wij zijn een specialist in het op maat maken van hordeuren, maar ook raamhorren. Bij ons kun je alle soorten horren vinden, maar wel uitsluitend hoogwaardig maatwerk. Bovendien hanteren wij een laagste prijsgarantie, maar ook 100% service. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze klanten geheel tevreden zijn en goed geholpen worden.

Een hor bij ons bestellen werkt als volgt:

Op onze website kun je alle mogelijke horren vinden; raamhorren, hordeuren en plisséhorren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opties in deze categorieën. Zo kun je bij raamhorren kiezen voor een voorzethor, een inzethor of een plisséhor. In geval van hordeuren kun je kiezen voor een scharnierende hordeur of een enkele of dubbele plissé hordeur. Heb je jouw keus gemaakt? Dan zul je enkele velden naast het product moeten invullen. Het is van groot belang om de juiste maten door te geven, neem daarom onze meetinstructie onder het product goed door. Andere velden die je moet invullen gaan om de gewenste kleur, het soort gaas en om de manier van montage.

Als je alle velden ingevuld hebt, dan kun je jouw bestelling doen. Na het ontvangen van de bestelling gaan wij aan de slag om jouw hor op maat te maken. Wij bezorgen de bestellingen gratis thuis door heel Nederland.

Horrenconcurrent biedt de beste kwaliteit voor de beste prijs en met de beste service. Als je in de regio Meppel woont, dan kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de inmeetservice. Wij komen dan bij jouw thuis om de maten voor de hor goed in te meten. Woon je niet in de regio maar heb je wel hulp nodig bij het inmeten? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij helpen je heel graag! Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 24 65 95 of mailen naar info@horrenconcurrent.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.