Wil je horren op maat bestellen? Dan ben je bij de Horrenconcurrent aan het juiste adres! Met onze horren kun je het hele jaar genieten van frisse lucht in huis, zonder last te hebben van muggen en andere insecten. Ook blijft je huis een stuk schoner, want met onze fijn gemaasde horren hou je ook nog eens fijn stof buiten de deur. Maar wat voor horren bestaan er allemaal? En wat zijn de voordelen van horren? In dit blog leggen we het aan je uit.

Wat voor soorten horren bestaan er allemaal?

Horren kun je op maat bestellen in allerlei soorten. We zetten de bekendste voor je op een rijtje.

Dubbele plissé hordeur

Een plissé hordeur komt oorspronkelijk uit Japan en is een vouw oplossing voor grote oppervlakten. In tegenstelling tot een rolhor vouwt een plissé hor zich namelijk op. Dit type hordeur is dan ook met name geschikt voor tuindeuren, schuifpuien en serres.

Inklem raamplissé

Een inklem raamplissé is een hor met een fijnmazig gaas en een strakke vormgeving. Het open en dicht gaan van deze hor gaat geruisloos en is perfect voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Inklemhorren

Heb je een draaikiepraam? Dan is een inklem hor ideaal. Het is een hor die eenvoudig in gebruik is, je hoeft namelijk alleen maar de hor in de raamopening te klemmen.

Wat zijn de voordelen van horren

Het plaatsen van horren op maat voor je deuren en ramen heeft enorm veel voordelen. Een hor zorgt ervoor dat je zorgeloos je deuren en ramen open kunt zetten in de warme zomermaanden. Gefilterde lucht is goed voor de gezondheid en tevens zorgt het voor een aangename ventilatie.

Een ander voordeel is dat er geen muggen en andere insecten je huis binnen kunnen komen. Niets is vervelender dan het continue gezoem om je heen terwijl je een boek probeert te lezen of je favoriete serie kijkt. Voor veel mensen is het geluid van een mug is één van de meest irritante geluiden die er bestaan. Een hor houdt echter niet alleen klein ongedierte tegen, ook muizen of ratten kunnen in de wintermaanden je huis niet meer in komen wanneer ze op zoek gaan naar warmte.

Ook voor hooikoortspatiënten is een hor met pollengaas een ideale oplossing. Een hor zorgt er namelijk voor dat pollen buiten de deur blijven.

Horren op maat bestellen; wat zijn de mogelijkheden?

Bij de Horrenconcurrent is het mogelijk om jouw ideale hor op maat te bestellen. Heb je een hor nodig voor de achterdeur? Geen probleem! Wil je je draaikiepraam van een hor voorzien? Ook mogelijk! Horrenconcurrent biedt een gevarieerd assortiment aan horren aan. Alle horren worden bij ons op maat gemaakt.

Op onze website kun je alle mogelijke horren vinden; raamhorren, hordeuren en plisséhorren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opties in deze categorieën. Zo kun je bij raamhorren kiezen voor een voorzet hor, een inzethor of een plissé hor. In geval van hordeuren kun je kiezen voor een scharnierende hordeur of een enkele of dubbele plissé hordeur. Heb je jouw keus gemaakt? Dan zul je enkele velden naast het product moeten invullen. Het is van groot belang om de juiste maten door te geven, neem daarom onze meetinstructie onder het product goed door. Andere velden die je moet invullen gaan om de gewenste kleur, het soort gaas en om de manier van montage.

Als je alle velden ingevuld hebt, dan kun je jouw bestelling doen. Na het ontvangen van de bestelling gaan wij aan de slag om jouw hor op maat te maken. Wij bezorgen de bestellingen gratis thuis door heel Nederland.

Horrenconcurrent biedt de beste kwaliteit voor de beste prijs en met de beste service. Als je in de regio Meppel woont, dan kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de inmeetservice. Wij komen dan bij jouw thuis om de maten voor de hor goed in te meten. Woon je niet in de regio maar heb je wel hulp nodig bij het inmeten? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij helpen je heel graag! Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 24 65 95 of mailen naar info@horrenconcurrent.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.