Onze hordeuren en raamhorren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. Op veel modellen is ook pollengaas mogelijk. Dit gaas is zo fijnmazig dat ook graspollen er niet doorheen komen. Een hele opluchting voor mensen met een pollen-allergie!

Standaard hor gaas

Standaard hor gaas is zo geweven dat er geen beestjes doorheen kunnen maar het houdt pollen niet tegen. Daarom adviseren wij om pollengaas te nemen als je allergisch bent voor pollen. De foto hiernaast is een voorbeeld van standaard gaas.

Petscreen (aluminium) gaas

Petscreen gaas is speciaal gaas voor als u een huisdier heeft die graag aan uw meubels krabt. Dit gaas is bestand tegen de scherpe nagels van uw huisdier. De foto hiernaast is een voorbeeld van petscreen.

Hor met pollengaas

Pollengaas is er voor mensen met allergie. Het gaas is zo fijn geweven dat er geen pollen doorheen kan komen, wat nog wel lucht door laat. Zo kunt u genieten van de ramen open in huis zonder last te hebben van allergische reacties! De foto hiernaast is een voorbeeld van pollengaas.

Van deze drie gaastypes maken wij hordeuren, raamhorren en horren volledig op maat. Op onze homepagina kunt u gebruik maken van een eenvoudige keuzehulp wanneer u twijfelt over de beste optie. Nog altijd vragen of onzekerheid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier.