In de zomer zowel buiten als binnen genieten van je huis wordt een stuk makkelijker wanneer je goede horren plaatst op je opengaande ramen en deuren. Horrenconcurrent maakt de door jou bestelde horren op maat. Daardoor passen ze altijd in het kozijn waar ze voor gemaakt zijn. Niet meer de frustratie van de dagelijkse jacht op ongewenste insecten. Daardoor kun je zorgeloos je huis luchten in het voorjaar en in de zomer. Zo blijft je huis aangenaam en lekker fris.

Bekijk alle mogelijke varianten

Horren op maat met laagste prijs garantie

Op alle raamhorren en hordeuren die Horrenconcurrent levert krijg je een laagste prijs garantie. Dit houdt in dat je voor onze standaard hoge kwaliteit altijd voordelig uit bent. Welk soort raamhor of welke hordeur je ook bij ons afneemt, je profiteert altijd! Zo houd je geld over voor de leuke dingen!

Hoe krijg jij je horren op maat?

Je gaat eerst naar het type hor dat je wilt bestellen. Hiervoor kun je de handige keuzehulp gebruiken die vanaf de homepagina beschikbaar is. Je bepaalt de maatvoering en die voer je in. Het bepalen van de maten is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, maar wij kunnen ons voorstellen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om tot de juist maatvoering te komen. Daarom hebben wij bij veel producten een meetinstructie als handleiding geplaatst. Daarmee wordt het opmeten van jouw horren op maat een koud kunstje. Kom je er met de handleiding toch nog niet helemaal uit? Dan kun je ons altijd bellen om te overleggen wat je moet doen. Dat is de service die je van Horrenconcurrent mag verwachten.