Keuzehulp voor binnen draaiende ramen

Je bent op zoek naar een hor op maat gemaakt voor een ramen die naar binnen draaien. Voor dit type raamhor heb je keuze uit een inzethor met gaas (standaard, pollen- of aluminum gaas), een rolhor of een inzet plisséhor. Raadpleeg ook onze meetinstructies voor horren op maat. Deze vind je onder de producten.

Geschikte inzet(plissé) horren:
Kies je voor de inzethor dan zijn deze beschikbaar in een 18mm, 33mm en 41mm variant (zie onderstaand overzicht). Op de product detail pagina kun je de juiste maatvoering opgeven in mm. en de gewenste soort gaas kiezen als ook een RAL kleur voor het frame van de inzethor.

Rolhor voor draaikiepraam:
Deze rolhor is een weerbestendig kwaliteitsproduct. Door de softraise technologie geeft het openen en sluiten van de hor een zachte en rustige ervaring. Hij schiet niet omhoog. De rolhor wordt geleverd met twee handgrepen en een trekkoord. 

Zie onderstaand ons aanbod inzet (plissé)horren en de rolhor:


Duidelijke meetinstructies

Raadpleeg de meetinstructies (inzethorren en rolhorren) zodat je goed weet hoe de maten opgenomen dienen te worden voor inzet (plissé)horren.
Mocht je toch nog twijfelen of je de goede maten hebt opgenomen? Schroom dan niet om ons om extra advies en tips te vragen.