Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor raamhorren in Havelte of omstreken? Horrenconcurrent is uw partner voor het leveren en plaatsen van raamhorren, deurhorren of uw hor op maat. Onze horren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. Op veel modellen is ook pollengaas mogelijk. Dit gaas is zo fijnmazig dat ook graspollen er niet doorheen komen. Een hele opluchting voor mensen met een pollen-allergie!

Kwaliteitshorren met laagste prijs garantie!
Bent u op zoek naar bescherming tegen muggen, vliegen en pollen? Dan bent u op zoek naar de maatwerk raamhorren van Horrenconcurrent!

Raamhorren laten inmeten in en nabij Havelte

Woont u in de regio Meppel, dat wil zeggen De Wijk, Hoogeveen, Meppel, Zwartsluis, Staphorst, Steenwijk, Havelte en Zwolle e.o. Dan kunt u gebruik maken van de gratis inmeetservice van Horrenconcurrent. Zo past uw raamhor altijd perfect. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers zal u verder helpen. Wilt u zelf uw raamhor inmeten? Maak dan gebruik van onze meetinstructies. Deze kunt u onder ieder product vinden.

Raamhor op maat

Omdat kozijnen verschillen van formaat staan er bij onze Raamhorren heldere inmeetinstructies. Aan de hand van de opgegeven formaten zullen wij uw nieuwe raamhor op maat maken. Zodat deze naadloos past in het gewenste kozijn. Al onze horren worden in Nederland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Raamhor kopen Havelte

Horrenconcurrent levert kwaliteit raamhorren met laagste prijs garantie! Voor ieder soort raam hebben wij een passende raamhor van Nederlandse topkwaliteit met twee jaar garantie. Heb je een dakraam, een draaikiepraam, een draairaam naar binnen, een draairaam naar buiten of een schuifraam? Horrenconcurrent biedt voor ieder raam een passend raamhor. Alle door ons geleverde raamhorren zijn maatwerk.

Garantie raamhorren

Horrenconcurent levert kwaliteitshorren die zijn gemaakt in Nederland. Om onze kwaliteit te waarborgen biedt de horrenconcurrent twee jaar garantie op onze geleverde horren. Voor meer informatie over onze garantie bekijk dan onze Algemene voorwaarden

En niet onbelangrijk: de raamhorren worden gratis bezorgd in Havelte!

Raamhor kleuren

Bij Horrenconcurent kunt u kiezen tussen de volgende RAL kleuren:

  • Ral 9016
  • Ral 9010
  • Ral 9006
  • Ral 9001
  • Ral 7016
  • Ral Geadoniseerd grijs

Types horgaas

Nadat u de formaten heeft opgegeven kunt u zelf de keuze maken of welk gaas u wilt plaatsen in de raamhorren. Horrenconcurrent biedt de volgende types horrengaas:

  • Standaard gaas
  • Pollengaas
  • Petscreen gaas

Ons aanbod raamhorren